Workshops Fotografie voor kinderen

Workshop Fotografie voor kinderen!

In deze workshop geen ingewikkelde termen en een dure camera is ook niet nodig! Het kijken staat juist centraal. Wanneer is een foto interessant? En hoe maak je zelf een bijzondere foto? Van straatfotografie tot fantasiefoto's! 

 

 

 

Locatie: In mijn studio in het centrum van 's-Hertogenbosch

Voor kinderen van 6 t/m 12 jaar! 


Leuk nieuws!

Ik ga vanaf halverwege september 12 lessen fotografie geven aan kinderen! Van locatie,- portret-, straat- en reclamefotografie aan toe! 

Waar? Bij De Wiele Creatief in Geldrop!

Mijn workshops gaan over bewust kijken. Een combinatie van theorie, beelden bekijken en veel doen. Het maakt niet uit welke (dure) camera je hebt, als je maar weet wat je wilt vastleggen. Wanneer is een foto interessant? En hoe maak je zelf een bijzondere foto? Het is veel belangrijker om geen 'standaardkiekjes' te schieten, maar juist foto's te maken waarbij je iets van jezelf geeft. Waarbij je anders durft te zijn. Kinderen staan tijdens mijn workshops op tafels, liggen op de grond en gaan met een hoofd vol inspiratie naar huis! Leuk voor jongens en meiden van 6 tot en met 12 jaar. Ik bied diverse programma's aan... Van een fantasiefoto, persfotografie tot en met portretten en straatfotografie! Hou de deze website in de gaten of mijn Facebookpagina voor de agenda!

De Studio

Mijn fotostudio heeft iets weg van een oud spookhuis... Met een hele grote tuin vol sprookjesachtige hoekjes! Deze ruime studio ligt in het centrum van 's-Hertogenbosch en beschikt over prachtig daglicht.

 

 

Volg Sacha!

Neem ook eens een kijkje op mijn andere website: Crazy  Flamingo

Contact

Sacha Goossens

Burgemeester Loeffplein 70 / 's-Hertogenbosch

06 102 62 467

sacha.goossens@gmail.com

 

KvK:      17217936

Btw:      147934874B02

Bank:    NL98 KNAB 0255 2729 44