Portretten Naturel

Tja, wat is eigenlijk eenvoudig? Vooral bij Sacha Goossens... Ik wil namelijk dingen altijd net even anders. Ik wil ook niet in wollige termen gaan spreken als 'puur', 'echt' en 'authentiek'... Toch komt het daar wel een beetje op neer. In mijn fotografie zoek ik altijd naar wie het kind is en benadruk het liefste de kracht. Ik zie kinderen als gelijkwaardig en wil oprecht weten wie ze zijn. In de praktijk gaat dat allemaal heel relaxed, hoor. Meestal duurt een shoot een uur. Soms iets langer of korter, dat is altijd een beetje anders. Ik neem in ieder geval alle tijd (zit in de prijs inbegrepen), zodat iedereen zich op zijn gemak voelt.

 

In mijn studio heb ik een rek met allerlei kleding en accessoires. Als je een shoot bij mij boekt, bespreken we eerst de wensen. Dan zal ik daar verder de styling op aanpassen (denk aan achtergrond, kleding en eventueel accessoires). Natuurlijk mag je ook zelf kleding meenemen! Mocht je even geen idee hebben of je wilt je laten verrassen, dat kan ook! Ik denk altijd met je mee.

De Studio

Mijn fotostudio heeft iets weg van een oud spookhuis... Met een hele grote tuin vol sprookjesachtige hoekjes! Deze ruime studio ligt in het centrum van 's-Hertogenbosch en beschikt over prachtig daglicht.

 

 

Volg Sacha!

Neem ook eens een kijkje op mijn andere website: Crazy  Flamingo

Contact

Sacha Goossens

Burgemeester Loeffplein 70 / 's-Hertogenbosch

06 102 62 467

sacha.goossens@gmail.com

 

KvK:      17217936

Btw:      147934874B02

Bank:    NL98 KNAB 0255 2729 44