Portretten

Mijn portretten zijn altijd een beetje anders. Ik hou van bijzondere foto's die over tien jaar nog steeds niet vervelen. We bespreken eerst samen een sfeer die je mooi vindt en binnen dat kader ga ik voor je aan de slag. Ik heb een fijne studio waar kinderen heerlijk kunnen spelen en rennen. Ik heb een ruime ervaring met het fotograferen van kinderen en ik kan ze goed op hun gemak stellen. Ik kijk echt nergens van op en ben heel wat drukte gewend! Mocht een kind echt niet willen (is nog nooit voorgekomen), dan verzetten we de afspraak gewoon kosteloos. Geen probleem! Het maken van mooie foto's in een fijne sfeer vind ik het allerbelangrijkste!

Kies hieronder waar je voorkeur naar uitgaat... Ik ben bezig met het samenstellen van mijn eigen (foto)collectie! Regelmatig bedenk ik iets nieuws!

Eenvoud

(met een vleugje styling)

Flamboyant

(tikkeltje opvallend)

Majestic

(vol weelde, allure en power)


Your child as art

(een beetje kunstzinnig)


De Studio

Mijn fotostudio heeft iets weg van een oud spookhuis... Met een hele grote tuin vol sprookjesachtige hoekjes! Deze ruime studio ligt in het centrum van 's-Hertogenbosch en beschikt over prachtig daglicht.

 

 

Volg Sacha!

Neem ook eens een kijkje op mijn andere website: Crazy  Flamingo

Contact

Sacha Goossens

Burgemeester Loeffplein 70 / 's-Hertogenbosch

06 102 62 467

sacha.goossens@gmail.com

 

KvK:      17217936

Btw:      147934874B02

Bank:    NL98 KNAB 0255 2729 44