Visueel onderzoek

Ik ben een onderzoeker, ik pluis graag dingen uit en vind het fijn om informatie te reduceren tot hapklare brokken die iedereen begrijpt. Ik heb gewerkt als onderzoeksjournalist bij de IKON waar ik research deed naar onderwerpen waar een verhaal in zat, zocht betrouwbare bronnen, bestudeerde informatie over de betreffende onderwerpen, hield interviews en keek of mensen geschikt waren voor een documentaire. Als onderzoeksjournalist geef je je zogenoemde researchpakketje af aan de regisseur die er vervolgens een televisieprogramma/documentaire van gaat maken. Ik merkte dat ik het laatste steeds moeilijker vond... Ik wilde ook meewerken aan het beeld, aan het visueel maken van een onderzoek.

 

Met fotografie kan dat nu! Ik fotografeer in opdracht van tijdschriften, websites en organisaties. Ik zoek originele invalshoeken en haal veel voldoening uit het feit dat ik door fotografie diverse verhalen over kinderen kan vertellen.

Veel mensen zijn visueel ingesteld en zullen eerder een foto bekijken dan een tekst lezen. Ik kan je helpen om te zorgen dat jouw organisatie of bedrijf goed in beeld wordt gebracht waardoor je zichtbaar kan maken wat je doet en waar je voor staat.

 

Binnenkort ook foto's op deze pagina!