Alles kan

Een fotograaf zei ooit tegen mij: "Sacha, je moet kiezen, een duidelijke richting inslaan. Anders geloven mensen je niet." Ik heb heel lang nagedacht over deze woorden. 

 

Moet ik inderdaad wel kiezen? Ik wil dat helemaal niet! Ik wil niet één soort fotografie aanbieden of maken. Ook niet één soort stijl. Ik ga regelmatig op pad en dan maak ik documentair-achtige foto's. Het leven fotograferen zoals het is. Zonder opsmuk of nabewerking. En soms wil ik vliegen en mijn dromen fotograferen. Ensceneren en de juiste sfeer zoeken. Het enige constante is dat kinderen altijd de hoofdrol spelen.

En hoewel het wellicht chaotisch klinkt, hou ik erg van helderheid! En daarom ga ik met iets nieuws beginnen! Mijn eigen collectie, zo noem ik het gewoon! Ik ga verschillende soorten portretstijlen aanbieden! Basic, Flamboyant en de nieuwe wordt... Brilliance! Gericht op kinderen, een tikkeltje bijzonder en een portret wat over tien jaar nog niet verveeld! Vanmiddag en morgen duik ik de studio in en ga ik met de serie Brilliance aan de slag en ik heb er heel veel zin in!

 

Ik geloof dat het prima samen kan. Documentaire fotografie naast geënsceneerde portretten. Ik kies voorlopig niet... 'Alles kan',  zeg ik altijd tegen kinderen (en ook tegen mezelf...)

 

De Studio

Mijn fotostudio heeft iets weg van een oud spookhuis... Met een hele grote tuin vol sprookjesachtige hoekjes! Deze ruime studio ligt in het centrum van 's-Hertogenbosch en beschikt over prachtig daglicht.

 

 

Volg Sacha!

Neem ook eens een kijkje op mijn andere website: Crazy  Flamingo

Contact

Sacha Goossens

Burgemeester Loeffplein 70 / 's-Hertogenbosch

06 102 62 467

sacha.goossens@gmail.com

 

KvK:      17217936

Btw:      147934874B02

Bank:    NL98 KNAB 0255 2729 44