Astronaut op sokken

Foto's maken met een vliegend skelet en een rondjes rennende astronaut op sokken... Hoe goed ik me ook heb voorbereid, een fotoshoot loopt bijna altijd anders dan ik in gedachten had! Vooral bij mijn eigen kinderen... Maar ik kan tegenwoordig heel goed loslaten, haha! En dat is maar goed ook, want als ik relaxed ben, zijn de kinderen dat ook. Bovendien verzinnen de kids vaak prachtige verhalen en beelden die ik in de verste verte niet zelf niet had kunnen bedenken!

 

De Studio

Mijn fotostudio heeft iets weg van een oud spookhuis... Met een hele grote tuin vol sprookjesachtige hoekjes! Deze ruime studio ligt in het centrum van 's-Hertogenbosch en beschikt over prachtig daglicht.

 

 

Volg Sacha!

Neem ook eens een kijkje op mijn andere website: Crazy  Flamingo

Contact

Sacha Goossens

Burgemeester Loeffplein 70 / 's-Hertogenbosch

06 102 62 467

sacha.goossens@gmail.com

 

KvK:      17217936

Btw:      147934874B02

Bank:    NL98 KNAB 0255 2729 44