Fotofestival Naarden

Het idee: deelnemers krijgen de opdracht om voor een avant-gardistisch modemagazine een serie van minimaal twee en maximaal vijf modefoto’s te maken, in het thema Water. Deze wedstrijd is een samenwerking tussen Joke Veeze Foundation en Fotofestival Naarden. De winnaar krijgt 3500 euro. En die winnaar was ik! Hoe gaaf! En hoe onwerkelijk! En hoe fijn! (ik zat in die tijd best in de slappe was en had het geld heel hard nodig om mijn studie Fotografie te kunnen betalen...) En ik mocht exposeren op Fotofestival Naarden... Wat een eer!

Dit was twee jaar geleden en nu is er weer een nieuwe wedstrijd... Ik doe niet mee, hoor. Kan ook niet, want je mag deze keer niet ouder zijn dan 25 jaar... Het gaat echt nu echt om jonge mensen. En dat ben ik niet meer. Wel van geest, maar dat rekenen ze niet goed, haha! Maar af en toe zie ik nu mijn naam opdoemen in de media en ik kan niet anders zeggen dat ik dan zo ongelooflijk trots ben. Niet uit ego of iets. Bevestiging is fijn, absoluut! Maar het winnen van deze wedstrijd heeft voor mij vele knopen doorgehakt en ineens vielen ook de kwartjes. Styling, kinderen & conceptmatig denken... Dat is mijn ding! En daar ben ik deze wedstrijd eeuwig dankbaar voor!

De Studio

Mijn fotostudio heeft iets weg van een oud spookhuis... Met een hele grote tuin vol sprookjesachtige hoekjes! Deze ruime studio ligt in het centrum van 's-Hertogenbosch en beschikt over prachtig daglicht.

 

 

Volg Sacha!

Neem ook eens een kijkje op mijn andere website: Crazy  Flamingo

Contact

Sacha Goossens

Burgemeester Loeffplein 70 / 's-Hertogenbosch

06 102 62 467

sacha.goossens@gmail.com

 

KvK:      17217936

Btw:      147934874B02

Bank:    NL98 KNAB 0255 2729 44